Πτώμα - Λεμεσός:  Εντατικές οι έρευνες για ταυτοποίηση του ανθρώπινου σκελετού - Το DNA θα δώσει απαντήσεις

Πτώμα - Λεμεσός:  Εντατικές οι έρευνες για ταυτοποίηση του ανθρώπινου σκελετού - Το DNA θα δώσει απαντήσεις

Απαντήσεις από τη νενομισμένη νεκροτομή αλλά και από τη μέθοδο DNA αναμένει η Αστυνομία όσο αφορά τη σορό που εντοπίστηκε βόρεια του ΓΝ Λεμεσού και η οποία βρισκόταν σε σκελετοποιημένη κατάσταση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι η Αστυνομία αναμένει τις απαντήσεις που χρειάζεται ώστε να προχωρήσει στη διερεύνηση άμεσα.

«Αναμένουμε απαντήσεις. Κάποιες απαντήσεις θα τις έχουμε άμεσα από τη νενομισμένη νεκροτομή που πραγματοποιείται σήμερα. Για κάποιες απαντήσεις θα χρειαστεί χρόνος όπως για παράδειγμα η ταυτοποίηση του ανθρώπινου σκελετού που θα χρειαστεί να ληφθούν δείγματα για να ταυτοποιηθούν με την μέθοδο του DNA», είπε συγκεκριμένα.

«Περιμένουμε να εξακριβωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι, αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, το χρόνο θανάτου αν μπορεί να καθοριστεί, ώστε να προχωρήσουμε στην διερεύνηση άμεσα», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι πτώμα εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου δίπλα από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι η σορός εντοπίστηκε γύρω στα 9.30 από ιδιωτικό συνεργείο που ασχολείτο με τον καθαρισμό χόρτων στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία.

«Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και του τοπικού αστυνομικού σταθμού μετέβησαν στο μέρος όπου απέκοψαν τη σκηνή για επιτόπιες εξετάσεις και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πρόκειται για σκελετοποιημένη σορό, η οποία βρίσκεται στο συγκεκριμένο χώρο για αρκετό χρόνο και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο», συμπλήρωσε.

σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο εργάτης που εντόπισε τη σορό είπε πως αντιλήφθηκε αρχικά ένα σκελετοποιημένο ανθρώπινο χέρι (βραχίονα) και καθώς μετέβαινε να ενημερώσει τον εργοδότη του, εντόπισε και τη σκελετοποιημένη σορό.

Δείτε το απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!